Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir pres yahut aile sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; elverişli korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu bir bir örnek yeterlidir!

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Alanında kompetan ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanım düzından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 eş kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük nüshasına ilişkilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt yangın kapısı edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen dercetmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanatlar içre reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page