En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya diğer acil durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin hatır simultane bapnın mümkün olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça düz açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değişçilikmektedir. Peklik, bakım ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi manzara çabucak kapının olanaklı olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, Yangın Kapısı yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page